Lajme

PIasi keq/ Arjani-Sindit: Të pëlqejnë rrugaςët, ke dalë me gjysmën e djemve të lagjes/VlDEO

Sindi i është kthyer sot ash-për konkurrentëve dhe opinionistit të “Përputhen” duke i përmendur çdo deklaratë që është bërë ndaj saj. Pas Mevlanit, Julit dhe Rinianit, Sindi debatoi me Arjanin duke zbuluar dhe një takim që kanë bërë jashtë kamerave. Opinionisti e cilësoi Sindin si njeri pa nde-nja.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Sindi: Para 4 ditësh më ke kërkuar falje për të gjitha “fendimet dhe të thashë që të mos e bëje publike. Arjan: Moj nëse unë të kam mërzitur, të kërkoj falje prapë. Kjo do bad boy, i pëlqejnë rrugaςët, ata që i nx-ijnë jettën. Sindi: E kam pranuar veten time para gjithë Shqipërisë.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here