Lajme

Prinderit ndalojne vajzen te martohet me djaIin ssepse punonte ne ndertim, por pas 10 vitesh kur e shikon pendohen

Prindërit gjithmonë duan më të mirën për fëmijët e tyre dhe shpesh bëjnë çdo gjë që ata i konsiderojnë si me e mira për to, edhe pse ajo mund te thyeje zemren e femijes.

Në këtë histori, një burrë ndan përvojën e tij rreth asaj që ndodhi kur statusi dhe paraja bëhen prioritet mbi dashurinë.20 vjet më parë, pas diplomimit ne shkollen e mesme, Michael vendosi ti nderpriste studimet e tij dhe të punonte si punëtor ndërtimi si babai i tij.Shiko vid me poshte:

Comment here