Lajme

Publikohen Pamje Të Papara Të UÇK-Së Gjatë Ushtrimeve Në Borë(VIDEO)

Janë publikuar pamje të papara deri më tani të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.
Esat Shala, koleksionuesi i luftës së UÇK-së, i ka publikuar këto pamje.

Ushtria Çlirimtare e Kosovës, shihen duke ushtruar gjatë një kohe mjaftë të ftohtë dhe me borë.
Shala nuk ka treguar detaje se ku janë bërë këto xhirime, megjithatë aty shihen ushtarët e UÇK-së duke ushtruarShty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Comment here