Lajme

Shikoni Xhiron E Fr.Iks.Hme Te Vogelushit Te Kapur Pas Tramvajit(VIDEO)

Ky është momenti i fri.ksh.ëm kur një djalë i vogël bën xhiro i kapur pas tramvajit.
Video është realizuar nga drejtuesi i një motori në Stamboll gjatë të dielës së kaluar.
Sipas tij ishte ora 21:00 e mbrëmjes dhe travaji po përshkonte rrugën Bağcılar-Kabataş.
I tr.ondi.tur ndërsa e shikonte fëmijën të varur në tramvaj, ai i bëri thirrje disa herë të zbresë.
Por djaPasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e…Pasi te keni Kaluar Marketingun Hapen Pamjet e Plota

Comment here