Lajme

Është 5 Vendëshe, Por Nuk Do Ta Besoni Sa Persona Dalin Nga Kjo Makinë

Ky është momenti kur 14 persona, përfshirë 10 fëmijë, kanë dalë nga një makinë me 5 vende.Video u fil.m.ua nga James Bowen nga dritarja e shtëpisë së mikut të tij në Blackburn, Lancashire.Pamjet treg.ojnë Vauxhall Corsa të park.uar mes dy makinave të tjera ndërsa gratë, fëmijët dhe një burrë nd.ali.n nga makina.Është il.ega.le që një shofer të marrë më shumë pasagjerë sesa ka .rr.ip.a sig.uri.e në një makin.

Comment here