Lajme

“Po bëj 4 orë s në ditë sepse…”, njihuni me b*mbën 24-vjeçare që na la pa frymë me ato që bën e thotë

E reja që jeton në Lisbonë, Portugali, thotë se i kushton shumë orë gjatë ditës aktivitetit. Ajo zbuloi se pushimet e vetme që ka, përfshijnë të dielat.Në total, ajo synon të humbasë rreth 8,000 kalori dhe në disa raste ajo ushtron për katër ose pesë orë rresht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here