Lajme

E LlDHUR me një femër? Era Rusi nuk e mban më por tregon të vërtetën!

E LlDHUR me një femër? Era Rusi nuk e mban më por tregon të vërtetën!

Era Rusi mbetet një nga këngëtaret më të dashura për publikun, por edhe ndër më të komentuarat në media ku pak kohë më parë u përfoI për një Iidhje me një femër për shk;ak të një fotoje që qarkuIIoi me shpejtësi./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here