Lajme

Infermierja filmoi gjithqka, ndersa mjeku mendonte se askush nuk po e shihte.

Secili prej nesh është mësuar që të shkojë në spital për të marrë shërbimin mje.kë.sor. Pasi bëhemi mirë, ne vazhdojmë jetën tonë të qetë.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Por, nëse ne apo të afërmit tanë nuk shërohen apo nuk bëhen mirë, të parët që ne fájësojmë janë mjekët, duke hedhur mbi ta një mal me ak.u.za dhe duke besuar se ata i neg.liz.hojnë situatat.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pikërisht personazhi kryesor në këtë histori është një mjek, i cili përballet me detyrën më të vës.h.tirë në botë. Ai është mjeku kryesor në një spital me fëmijë të së murë me leù.k.emi.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Duket shumë i str. es.uar gjatë gjithë kohës. Vrapon sa këtu aty, kërkon të kujdeset për të gjithë në të njëjtën kohë, aq sa të jep përshtypjen e një doktori të hál.la.katur”, thotë Meri Stejson krye-infermierja e pávionit.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here