Lajme

Kancelarja Merkel nuk është parë më parë kështu: Më falni populli im, kam bërë një gabim!

“Është e rëndësishme ta pranojmë, një gabim duhet cilësuar si i tillë, e mbi të gjitha duhet korrigjuar sa më shpejt.”, u shpreh kancelarja gjermane Angela Merkel.

Merkel drops Easter shutdown plan for Germany, apologizesHvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Merkel kërkon falje dhe pranon se ka gabuar në planifikimin e një “lockdoëni” 5-ditor të vendit gjatë periudhës së Pashkëve. Në një fjalim, pasditen e së mërkurës, kancelarja gjermane rrëzoi propozimin i cili nxiti k ritika dhe konfuzion në vend.

“E di se propozimi ka shkaktuar pasiguri të mëtejshme, më vjen keq, e për këtë u kërkoj falje të gjithë qytetarëve.”, u shpreh ajo.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here