Lajme

Lajm i bujshëm, mësohet vendimi B0MBË i Greqisë, pas 1 viti bIIokim me Shqipërinë…

Lajm i bujshëm, mësohet vendimi B0MBË i Greqisë, pas 1 viti bIIokim me Shqipërinë…

Por, duke nisur nga data 5 prill, Greqia do të hapë të gjitha aeroportet e vendit për fluturimet e Rinasit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here