Lajme

Mjekja e njohur : Nëse gjendja juaj zgjat jo më shumë se 2-3 dite nuk keni përse të merakoseni, nëse do të

Mjekja pranë poliklinikës qendrore në Tiranë, Anjeza Kuçi deklaron se stina në të cilën ndodhemi është pikërisht stina e vi. rozave dhe luhatja e temperaturave herë pas here bëjnë që si rezultat i tyre, pacientët e specialitetit ORL dhe të tjerë të shtohen.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një intervistë për ATSH, mjekja Kuçi tha se ka pacientë të cilët paraqiten rregullisht për bllo. kim të frymëmarrjes nga hunda, sinuset, sinositet kro. nike, me otitet pra me inf. eksionet e veshit, me dhi. mbje të fytit si faringitet me tonsilitet.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ajo thotë se në momentin e parë pacientët kanë një vi rozë të lehtë, të traktit të sipërm respirator, domethënë me bll. okimin e frymëmarrjes nga hunda, me dhi. mbje fyti, me dhi. mbje të lehtë të veshit dhe me një temperaturë të lehtë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here