Lajme

PASl u ‘fëIIiq’ nga publiku, dhe ‘nusja’, djaIi i Iutet Top Channel të FSHlJË videon

PASl u ‘fëIIiq’ nga publiku, dhe ‘nusja’, djaIi i Iutet Top Channel të FSHlJË videon

Në vija të përgjithshme historia ishte kështu: Arditi, 20 vjeç që prej kohësh punonte emigrant, pa ~rastësisht~ një profil në Instagram. I bëri follow, ajo e pranoi, biseduan për pak ditë dhe erdhi propozimi. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here