Lajme

Shpërthen Bilani: Ky është një popull legen sepse voton vetëm banditë, nuk proteston për bukën

Në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, fotografi Feliks Bilani u shpreh se populli ynë nuk formon dot shtet dhe voton vetëm banditë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bilani: Shqiptari është i papërgjegjshëm për të vendosur në krye të shtetit njerëz të përgjegjshëm. Kemi 100 vjet tentativë për shtet dhe kurrë nuk bëmë shtet. Ky është një popull legen sepse voton vetëm banditë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Një popull që nuk proteston për bukën dhe punën, është i destinuar që të vdesë. Shoqëria civile është gjëja më e ndyrë që ka ky vend sepse shitet majtas dhe djathtas.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Comment here