Lajme

HAPlNl MlRË SYTË! SHlKONl si dukej Luana Vjollca kur ishte 16 vjeç! Brune e dobët, pa asnjë OPERAClON pIastik (Foto)

Ajo gjithnjë është vënë ën qendër të vëmendjes për fo;tot e nx ehta që poston, nd;ërhyrjet est;etike, disa prej të cilave mohon që ka kr;yer, apo edhe përfshirjen në muzikë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here