Lajme

I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 150 burra dhe do vazhdoj e bëj se jam mjeke popullore, u rregulloj…

Kjo grua ka kryer marrëd hënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.Por 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here