Lajme

Krijesa Mi.Sterioze Në Plazh I La Të Gjithë Pushuesit Pa U Larë Në Det Sepse… VIDEO

Warren e përshkroi krijesën rreth 5 metra të gjatë si një “Loch Ness”.
Ai shpjegoi se njerëzit në një restorant të zonës i treguan atij versionin e tyre të pë.rbind.ëshit të liqenit Ness, një legjendë lokale e quajtur “Alty”.

Misteri i krijesës së detit daton të paktën që nga viti 1830.
Me gjithë spekulimet, ekspertët theksojnë se mund të ketë një shpjegim logjik dhe normal për trupin e çuditshëm.
Një zyrtar për Peshqit thotë se disa kafshë të detit treten në një mënyrë të tillë që ata të mund të ngjajnë me një “plesiosaur” (një reptil i madh i epokës mesozoike), duke shtuar se mund të jenë peshkaqenë që mund të duken sikur kanë një qafë të gjatë dhe një kokë të vogël kur ata treten.
K.ufo.ma ende është identifikuar zyrtarisht nga ekspertët e kafshë

Comment here