Lajme

Prindërit Zbulojnë Nje Derë Të Vogël Brenda Shtëpisë Së Re. Prapa Saj Zbulojnë Një Dhomë ‘Të F.Shehtë’ Që Do Të Mahnisi Djalin E Tyre

Kur një çift bleu shtëpinë e tyre të re në Kaliforni disa vite më parë, u befasuan tek zbuluan një derë të vogël brenda njeres nga dhomat,e cila lidhej me nje dhome tjeter te vogel. Zbulimi i saj i kishte futur prinderit ne mendime se si ta shfrytëzonin këtë dhomë të vogël.Pasi Sarah dhe Steve Goer hapen deren per te inspektuar,doli të ishte një hapësirë e vjetër ruajtëse që dukej e braktisur për dekada të tëra.

Edhe pse dukej e braktisur, çifti mendonte per ta perdorur më së miri këtë hapësirë të vogël. Por ata kishin nevojë për kohë për të punuar në këtë “dhomë të fshehtë”, te cilen e kthyen në diçka emocionuese dhe befasuese.Ndërkohë, ata menduan të vendosnin tavolinën prej druri te djalit të tyre para derës së vogël për ta mbajtur atë sekret, kështu që djali i tyre nuk do ta gjente dot nderkohe.Pas një viti, ndërsa gjithçka në shtëpinë e tyre të re u sistemua pothuajse, ata vendosën të kryenin planin e tyre për dhomën e fshehtë.Ata e kaluan vitin e ardhshëm duke punuar në dhomën e vogël,gjate kohes kur djali i tyre ishte në shkollë.

Comment here