Lajme

Tr.Agjike: Autobusi Bie Nga Lartësia, 11 Të Vd.Ekur Dhe 25 Të Pl.Agosur

11 të vd ekur dhe 25 të pla gos ur është bilanci i një aksi den ti tr ag jik të regjistruar në një zonë në jug-lindje të El Salv ad orit.

Mediat vendase raportojnë se autobusi me pasagjerë u rr ëzua nga një lartësi e madhe.Ngjarja ndodhi afër fshatit Chil tiu pan, rreth 55 kilometra në jug-perëndim të kryeqytetit, San Salvador, në një pjesë të rrugë, e njohur për rre ziqet e saj për shkak të kthesave dhe shkëmbinjve të shumtë. =

Comment here