Lajme

Uji Po Merr Para Çdo Gjë Në Këtë Vend/ Paralajmërohet Edhe Një E Keqe Tjetër: Pritet Të…

Një mo rt ajë nga merimangat më h el muese në botë mund të mbërthejë Sidnein pas shirave të rrë mby eshëm dhe përmbytjeve, paralajmëroi parku australian i zvarranikëve, i cili nënvizoi se merimangat vde kj epru rëse do të kërkojnë strehim nëpër shtëpi ndërsa përpiqen ti shpëtojnë përmb ytjeve.

Shirat e pandalshëm kanë bërë që territore të gjera të Nju South Wales të përmb yten, me pjesët suburbane në veriperëndim të Sidneit që mbeten ende nën ujë.

Banorët mirëpritën rrezet e diellit të mërkurën, pas ditësh të tëra reshje shiu, por u ballafaquan me paralajmërimin urgjent për tu përgatitur për një fluks merimangash vdekjerpurëse, që janë endemike në rajonin e Sidneit.

Comment here