Lajme

Angela Merkel ”çon pesh” gjithë Ballkanin me deklaratën e fundit për Shqipërinë dhe Greqinë

Angela Merkel ”çon pesh” gjithë Ballkanin me deklaratën e fundit për Shqipërinë dhe Greqinë

.Kancelarja Merkel kërkoi nga të dyja palët që të gjejnë një rrugë për dia.log sepse kjo situatë e tensio.nuar nuk do ti ben mire askujt..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here