Lajme

Dy vëllezër kthejnë banesën që iu dhurua si djem dëshmori (VIDEO)

Erdhën nga Italia, ku jetojnë edhe veprojnë tash e një dekadë.

Dy djem nga Ozdrimi i Skenderajt, gjatë ditës së enjte vendosën që ta rikthejnë banesën sociale që Komuna e Skenderajt ia dha në shfrytëzim në vitin 2009, si fëmijë të dëshmorit Muhamet Musliu.

Ardiani e Kastrioti, që tashmë jetojnë dhe punojnë në Itali, kanë krijuar kushte më të favorshme për jetë. Ndërsa, pas publikimit të këtij lajmi në rrjetet sociale, dyshja mori qindra mesazhe urimi për gjestin e bërë.

Comment here