Lajme

Gruaja lind fëmijën e 6-të, por kur babai sheh foshnjën fillon të b.ërt.asë papritur..

Një çift prindërish të rinj vendosën të presin deri në lindjen e fëmijës së tyre për të zbuluar gjininë. Ata kishin 5 vjaza edhe po prisnin fëmijën e tyre të gjashtë, por e lanë surprise gjinine e fëmijës. Doktori zbuloi reagimin e babait kurr mesoi gjinine e foshnjës. Ai fillon të b.ër.tasë kur më në fund e mëson gjinine e fëmijës së tij.

“Oh Zot tim!” Ai vazhdon të bë.r.tas vazhdimisht. Doktori i thotë atij të ulet dhe të qetësohet, sepse ai mund të tre.m.bë të gjithë të tjerët në dhomë. Ky fëmijë ishte i gjashti për këtë çift dhe pas pesë vajzash ata u bënë me djalë.

Comment here