Lajme

NJlHUNl me pallatin me 1000 dhoma i Erdoganit, është 30 herë më i madh se Shtëpia e Bardhë

NJlHUNl me pallatin me 1000 dhoma i Erdoganit, është 30 herë më i madh se Shtëpia e Bardhë

Pallati gjingant është i zbukuruar me një dysheme mermeri të gjelbër dhe hektarë të tërë me qilim të kuq..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here