Lajme

Zbardhen detaje të reja! Momentet e f undit të Arjan Salës, tentoi të dilte nga magazina por s’mundi: Dha shpirt nga…

Sipas eks perti zës paraprake 32-vjeçari ka l uftuar deri në fu nd për të shm angur d jegien dhe f lakët, por nuk ja ka dalë dot me t ymin e madh në një ambient 100% të m byllur.

Arsyeja kryesore e h umbjes së jetës së Arjan Salës mësohet se është a sfiksia. Tashmë është e qartë se shefi i sigurisë pasi ka sh pëtuar të gjithë personat që ishin brenda, ka ng ecura brenda dhe ka lu ftuar për shumë orë që të m bijetojë duke pritur n dihmë nga jashtë.

Comment here