Lajme

E DHlMSHME! E lNJOROl nënën e tij tërë jetën, por në VARRlMlN e saj zbulon të vërtetën e TRlSHTË (Video)

E DHlMSHME! E lNJOROl nënën e tij tërë jetën, por në VARRlMlN e saj zbulon të vërtetën e TRlSHTË (Video)

.Në një moment kur ndodhej në Japan në garat e radhës, dikush i trokiti në dhomën e hotelit dhe i dha lajmin e hidhur që nëna e tij kishte ndërruar jetë..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here