Lajme

E FRlKSHME! Këtë verë do jetë vala më e lartë e të nxehtit që prej 1950

E FRlKSHME! Këtë verë do jetë vala më e lartë e të nxehtit që prej 1950

Valët e të nxehtit janë rritur shumë si në gjatësi ashtu dhe në intensitet në pothuajse çdo pjesë të botës që nga vitet 1950, sipas studimit të parë që e sheh çështjen në plan rajonal..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here