Lajme

Gjyshërit e vetmuar shkojnë të shohin një shtëpi për shitje, por kur gjejnë fotot mbi tavolinë nuk ju besojn syve

Sa më i vjeter behet njeriu, aq më te vështirë e ka te ndahet nga njerezit e tij me te dashur. Fëmijët rriten për t’u bërë prindër, blejne shtëpi të re dhe largohen.

Distanca mund të rrisë vetminë dhe izolimin, veçanërisht për gjeneratat e vjetra. Një burrë e ka joshur babanë e tij të vjetër duke e sjelle në një shtëpi te ofruar per shitje, afër shtëpisë së tij në Florida që ai mendon se është ende në shitje.

Comment here