Lajme

Kjo është gruaja milionere që ka 14 fëmijë, Por ajo që bën ajo do ju lërë pa fjalë

Kjo është gruaja milionere që ka 14 fëmijë, Por ajo që bën ajo do ju lërë pa fjalë

I nisi thjesht si një dëshirë për të siguruar të ardhura për fëmijët e saj, por tani i është shndërruar në një biznes prej shumë miliona dollarësh. Kjo po ndodh me Tammie Umbel në Dallas të Virxhinias..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here