Lajme

Ky është miliarderi që i dhuroi 5 milionë euro një pIaku në Lezhës

Ky është miliarderi që i dhuroi 5 milionë euro një pIaku në Lezhës

. Me vendim gjykate, familjes Voci i janë vendosur në sek;uestro preventive gati 5,5 milionë euro dhe shumë apartamente të blera së fundmi nga persona dhe kompani të ndryshme.//.,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here