Lajme

Mos kalo pa Like / Mësuesja ia dh uron ve shkën nxënëses së saj…

Dena Carreyn nga SHBA-ja, postoi një video në Fa cebook javën e kaluar e cila shf aqë atë duke marrë lajmin se Beth Battista do të jetë dhu ruesja e ve shkës për vajzën e saj Lyla.

Carreyn tha në rrjetin social: “Të premten e kaluar, më thirrën në shkollën e Lyla-s. Më thanë se një mësuese e re do fillonte punën dhe se duhej të takohesha me të”, transmeton Gazeta Express.

Comment here