Lajme

Mrekulli/ Pësoi 13 dështime, nëna sjell në jetë vajzën

Një grua që ka pë.rjetuar 13 dës.hti.m.e është bërë më në fund nënë e një vajze.

L.aura Wors.ley nga Keni.lwor.th përfundoi 11 shtat.zëni në trem.ujorin e parë dhe h.um.bi dy djem në javën e 17 dhe 20-të të shta.tzënisë.

Pas shumë analizave, La.ura u diagn.ost.ikua me dy kushte që ndikonin në aftësinë e saj për të pasur fëmijë.

Comment here