Lajme

Qytetarët dalin në shesh dhe nd ezin q iri për Arjan Salën: Ai ishte h eroi i thjeshtë, shp ëtoi njerëz e dha shpirt vetë

Pjesëtarë dhe aktivistë të shoqërisë civile u mblodhën këtë të shtunë në sheshin ‘Skënderbej’ për të nd ezur qirinj në n der të Arjan Salës.

“Ne jemi mbledhur këtu për të bërë një ho mazh për një h ero të thjeshtë, për Arjanin dhe t’iu japim një sh upl akë qeveritarëve se si janë her on jtë. Her on jtë janë njerëz të thjeshtë. Ai aq kishte mundësi, aq bëri. U mundua të shp ëtonte ata njerëz që ishin aty. Po këta që kanë një komb të tërë, çfarë bëjnë këta politikanë. Ky është një sen sibili zim për këta njerëz që kanë në dorë shtetin të bëjnë diçka.”, u shpreh një aktivist i shoqërisë civile.

Comment here