Lajme

SHQlPTARl me shtëpinë si kasoIIe dhe me veturë Ferrari Une jam boss

SHQlPTARl me shtëpinë si kasoIIe dhe me veturë Ferrari (Foto)

Kjo foto që po bën xhiron në rrjetet sociale supozohet se është bë në një fshat të Malësisë së Madhe në Mal të Zi,
”Në këto fshatra jetojnë shqiptarë, shumica e të cilëve janë mërgimtarë..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here