Lajme

Studentja gjen një bebe tek mbet.ur.inat, pas pak ndodhë e papritura… (Video)

Jane quhet studentja e cila e gjen një bebe në çantë që ndodhej tek mbe.tur.inat. Ajo pr.eke.t se si fëmija q.a.n dhe e merr përgjegjësinë ta rritë si të veten, pavarësisht paragjykimeve të shoqërisë.

Ngjarja është e bazuar në histori të vërtetë. E rrëfen burri për gruan e saj. Në fillim, ai u bë mësuesi i vajzës së vogël, pastaj u shn.dër.ua në babain që kur.rë nuk e pati. Ai e kuptoi shumë mirë gjendjen e Janes dhe e përkrahu atë.

Comment here