Lajme

UAU NA HABIT Shkëndije Mujaj: Nuk e marr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë

UAU NA HABIT Shkëndije Mujaj: Nuk e marr një mashkull që nuk falet 5 herë në ditë

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ek spozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhves’hja dhe ek spozimi i trupit për të vendosur mbulesën..,ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqet vide,o duhet te prisni pak …

Comment here