Lajme

Vajza nuk PRANOl te dalin për darkë, por kur sheh Mercedesin NDRYSHOl mendim (Video)

Kjo video është bërë para pak kohësh në Zagreb të Kroacisë, por ditët e fundit është bërë viraIe në rrjet.

Një djalë i ri e fton për darkë një femër që nuk e njeh. Ai i kërkon një vajze të rastësishme në rrugë t’i tregojë ndonjë restorant të mirë në ato zonë dhe si shpërblim do e ftonte në darkë.

Fillimisht vajza është shprehur se nuk dinte asnjë restorant, por kur e pa se djali kishte një makinë luksoze të tipit “Mercedes Benz”, iu kujtua papritur një restorant.

Comment here