Lajme

Gruaja i fshe.hu burrit te saj diqka per vite me radhe, kur e zbuloi burri, ndodh e pabesueshmja

Qëndrimi i martuar për 60 vjet është një angazhim me të vërtetë i pabes.ues.hëm. Nuk duhet të ketë se.kr.ete për ata që kanë kaluar kaq shumë kohë së bashku. Por historia e sotme na tregon se pavarësisht premtimit për të thënë gjithçka, ka raste në të cilat kjo nuk është e mundur. Dhe zbulimi i sekret.eve të partn.erit mund të na bëjë të reagojmë në mënyra që nuk do të pris.ni.m k.urrë.

Ata ishin të martuar prej 60 vitesh dhe burri i saj nuk e kishte vënë re se gruaja e tij, në të gjithë këtë kohë, në dollap mbante një kuti këpucësh që përmbante brenda një pasuri të vërtetë, Gruaja i kishte kërkuar atij që kurrë të mos e hapte atë dhe të mos pyeste kurr.ë se çfarë ishte brenda. Dhe me sa duket ai pranoi pasi nuk dinte asgjë për atë që gruaja e tij bëri.

Comment here