Lajme

Hajduti Refuz/On Të Marrë Para Nga Gruaja E Moshuar, Shikoni Se Cfar Ben /VIDEO

Një ha jd ut do të mbetet, ha jd ut, edhe nëse bën diçka të mirë. Në një video të çu dits hme nga farmacia e Brazilit, një gra bi tës i ar mat os ur u kap në pamjet e vëzhgimit duke treguar a. rm.ën mbi burrin që ishte ulur në banak. Sidoqoftë, ai kishte një zemër të madhe dhe më shir oi një grua të moshuar. Duke parë dyqanin duke u gr ab itur, ajo beri pa ni k dhe i ofroi paratë e saj një gra bit ës i të a.r ma. tos ur, i cili nuk i mori dhe në vend të kësaj i puthi ballin për ta qetë suar.

Sipas Daily Mail, pronari i biznesit Samuel Almedia tha: “Ata hynë në dyqan rreth orës 5 pasdite dhe njoftuan gra bitj . Gruaja gjithashtu u ofroi atyre para të gatshme, të cilave njëri prej gr abi tës ve iu përgjigj se nuk kishte pse. Ai e puthi në ballë dhe i tha: “Jo, zonjë, ju mund të jeni të qetë, unë nuk dua paratë tuaja.”

Comment here