Lajme

Ja Qfare Po I Bente Foshnjeve Kjo Infermiere E Pashpirte. Dalin Pamjet (VIDEO)

Një mami nga s pit al i Sofiamed në Bullgari, Emiliya Kovacheva, është nën a.rre st pasi vëzhgimi me video i tregoi rr.a hj en e një vajze 4-ditore. S ul. mi br. u.tal ndodhi në mëngjesin e 18 Prillit. Kovacheva filloi ta g.o di ste foshnjën me duar si dhe një shishe qelqi për bebe. Ajo madje u për poq të m.by. ste foshnjën brenda disa sekondash nga kujdesi int.enz iv për foshnjat e tjera në dhomë.

https://youtu.be/rn53Z5v-P3M

Comment here