Lajme

Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!

Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!

Të hum basësh të dashurit e tu është një dhimb je aq e madhe sa nuk ka fjalë për ta përshkruar. Por atë që e ka kaluar një nënë mos e kaloftë njeri.Ajo humbi burrin e saj dhe tre fëmijët në të njëjtën ditë. Ajo i dha lamtumirën e fundit burrit të saj dhe tre fëmijëve në të njëjtën ditë.E shkatërr uar nga pikëllimi dhe me lotët që nuk pushonin ajo i përcolli ata për në banesën e fundit. Burrin e Lorettës dhe tre fëmijët e saj i vra në, kurse ajo mbeti e pla gosur.

Comment here