Lajme

Mrekullia E Zotit: U Shpetua Femija I Ngujuar (VIDEO)

Video që tregon fuqinë dhe mrekullitë e Allahut. Ne shohim një djalë të ri të shpëtuar nga ajo që mund ta kishim perceptuar vetëm si vde kje të sigurt.
Por, me vullnetin e Allahut, ky fëmijë mbijetoi. Subhanallah!

Comment here