Lajme

Ne Librazhd nje nene lind trinjak, ndersa infermierja e ben gjestin e madh

Në maternitetin e Libraz.hdit një nënë 32-vjeçare ka lind.ur trin.jakë.

Por për t’i sjellë në jetë tre fëmijët, ajo ka kryer dy op.era.cione të vës.hti.ra të cilat zgjatën 6 orë.

Alfonia Çota raportohet nga “A.B.C News” se ishte në rezik për jetën, por një infer.miere e spit.alit është ofruar për të dh.uru.ar gj.a.k dhe tani ajo bashkë me trinjakët gëzojnë shëndet të plotë.

Alfonie Çota sapo ka sjellë në jetë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë.

Për shkak të hem.orr.ag.jisë ajo rre.zi.ko.i jetën. Askush nuk mund të afronte g.ja.k në ato momente.

Comment here