Lajme

Një Fëmijë I Varfër I Ktheu Portofolin Pronarit Dhe I Kërkoi Vetëm Një Euro Në Shkëmbim!

Një fëmijë i varfër i ktheu portofolin pronarit dhe i kërkoi vetëm një dollar në shkëmbim, ai qeshi me të por u turpërua kur mori vesh arsyen e vërtetë të tij!Kur filantropisti Kenneth Behring kaloi nëpër zonën e Gjirit të San Franciskos në vitet 1990, ai papritur vuri re se portofolin e tij kishte humbur. Ndihmësi i tij tha me an kth: “Ndoshta keni humbur portofolin tuaj gjatë ecjes tuaj në mëngjes nëpër lagjet e va rfra në Berkeley.Çfarë mund të bëjmë tani? ”Behring me ngurrim tha:

“Ne mund të presim vetëm për personin që ka gjetur portofolin tim për të na kontaktuar”Dy orë më vonë asistenti i Behring i tha Behring: “Epo, mos e humbni kohën duke pritur që dikush që jeton në lagjet e varfra të kthejë portofolin tuaj. Ne nuk duhet të shpresojme shumë nga këta njerëz “.

Comment here