Lajme

Rast i rralle/Foshnja qe lindi pa hunde, shikoni se si duket tani pas 4 vitesh. .

Para 4 vitesh një fëmijë ka lindur pa hundë.

Prindërit e saj, natyrisht, e duan ate, me apo pa hundë, pavarësisht çdo gjëje.

Foshnja kishte të ashtuquajturën sëm.un.dje Arhi.n.ia ko.ngjen.itale që shumica e foshnjave nuk mb.ijet.ojn.ë, veçanërisht për shkak të vës.htir.ësisë së fry.mëm.arrjes dhe gël.ltitj.es.

Comment here