Lajme

Shikoni Momentin Kur Shoferi Det.Yro.Het Të Bëjë Manovrën Kat.Astr.Ofike (VIDEO)

Një shp ërt hi m m as iv zj ar ri ka ndodhur pas për pla sj es së një makine me një kamion. Ngjarja ka ndodhur në një rrugë në Rusi pranë qytetit Voronezh.
Shkë putja e një rrote nga një tjetër kamion d et y roi shoferin e një makinë familjare që të d evij onte rrugën dhe të futej në anën e një kamioni.

Pamjet e f ri ksh me u filmuan nga një tjetër makinë, e cila po kalonte panë i nc ide nt it.
Nuk dihet nëse nga kjo për pl asj e ka pasur persona të l ën du ar.
Ngjarja vjen pas një a ks id ent tjetër serioz në këtë rajon shtatorin e kaluar, kur katër persona humbën jetën dhe 37 u pl ag os ën pasi dy autobusë u p ërp lasë n.

Comment here