Lajme

Dalin pamjet:Shqiptarët marrin nën kontroll industrinë e s*ksit në Londër, furnizojnë me femra futbollistë dhe politikanë

Gjithçka filloi me një takim rastësor me një burrë që ofroi diçka ‘ekstra’ pas një nate çmimesh.Gjatë një serie takimesh,ai tregoi një histori jashtëzakonshme të shtëpive publike të klasit të lartë që veprojnë në zonën ekskluzive të Mayfair të Londrës,duke shfrytëzuar gratë e reja si skllave s*ksi.Në një nga shtëpitë,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet:

Comment here