Lajme

”E ruajti”/ Vajza nga Shkodra e tregon hapur fare: Burri im italian qau si fëmijë kur kuptoi se nuk e kisha bërë me asnjë burrë

Sa herë preket tema e virg jërisë, ndjeshmëria është e lartë. Ka lexues për të cilët është diçka e tejkaluar, e të tjerë që e shohin ende sot si metër matës të moralit. Përshtypje madje u bën dhe të huajve. Një vajzë shkodrane ka rrëfyer historinë e saj.ShikoFotnon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here