Lajme

Ma gjeti fisi”, vajza shqiptare kërkon ndihmë: Kam dy muaj e fejuar, por kam në haII të madh, nuk di si ta…!!

Kjo është historia e një vajze, e cila është e fejuar, por pa rtneri është mjaft xh eloz dhe nuk e lë as të dali..Historia: Jam e fejuar prej dy muajsh me një djalë. Ma prezantuan djalin fisi im që njihej me fisin e tij.U fejuam me shkesi, le ta themi troç. Unë nuk e njihja më parë dhe ai nuk më njihte.Pasi dolëm dy tre herë për /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here