Lajme

“Më kërkoi të bënim treshe me shokun e tij, të dy më. Por ai kishte diçka që më ka sht’angu dhe nuk e harroj dot”

I dashuri im donte të bënim treshe bashkë me shokun e tij, por tani ka një problem…Unë dhe i dashuri im jemi bashkë prej një viti. Unë jam 23 dhe ai është 26. Unë punoj në një lokal ku ai pi me shokët e tij shpesh. Pak kohë pasi ishim lidhur, ai më propozoi që unë të shkoja dhe të jetoja me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here