Lajme

Arsyeja e FRlKSHME se pse po ulen çmimet e televizorëve SMART

Arsyeja e FRlKSHME se pse po ulen çmimet e televizorëve SMART

Çmimet kanë rënë aq sa tani mund të gjenden televizorë me cilësi ekrani 4K dhe me lidhje interneti (SMART), me pothuajse gjysmë çmimi sa vetëm pak vite më parë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here